Noi modificari pe blog!

Daca ati observat au avut loc mici, dar necesare, modificari pe blog.

Am comasat sectiunile unde au fost postate suporturile de curs de la Cursul de Liderism intr-una singura. Vedeti in bara de mai sus.

De asemenea, in bara de sus a aparut o noua sectiune, blogurile formatorilor nostri, si daca nu esti formator insa esti o parte a Centrului de Resurse pentru Tineri "Progres" vom fi onorati sa-ti avem blogul in acea lista.

Si inca ceva, o sa ma folosesc de aceasta ocazie ca sa va intreb cit de influentati a-ti fost de blog-urile adminstrate de mine (Eugenius:)) prin a va posta opiniile mai jos si daca aveti o parere pozitiva faceti un click aici!

Au mai ramas zile numarate pina cind eu si Mihaela vom pleca in Georgia, abia asteptam, pentru Mihaela va fi primul zbor si ii uram sa savureze acel prim zbor.

Ramineti conectat la acest blog pentru ca in saptaminile care urmeaza Consiliul Local al Tinerilor au programate careva activitati foarte interesante, si pentru ca sa asteptati cu nerabdare va ofer un exemplu: Recrutarea! Oficial veti intra in rindurile membrilor de Consiliu si veti capata puterea de a face o schimbare in comunitatea din care proveniti !

Atit pentru moment, ne mai auzim, o zi buna tuturor! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu